|
מאיר-צ`יזיק אורי
יועץ תזונתי העוסק בחקר ההיסטוריה של התזונה והרפואה התזונתית.
|
|
טעם וצבע
קייטרינג לארועים.
|
|
דן גורמה
מרכז הדרכה, הכשרה מקצועית והשתלמויות בתחומי המזון והמשקאות
|
|
קייטרינג אלסברג
קייטרינג אלסברג, אירועים ל-30 עד 1,000 איש.
|
|
דבי ינקו - חדד
מרצה ומנחה סדנאות לשילוב הומור וצחוק בחיים בעבודה, בניהול, בהדרכה ובהוראה, בחיי היום יום. בנוסף, מפעילה סנדאות בישול וצחוק.
|
|
טוני קייטרינג
קייטרינג לארועים.
|